Kategórie článkov

Prečo nešetriť na dobrej biznis fotke pri hľadaní zamestnania
Profesionálny biznis portrét od profesionálneho fotografa.

V dnešnom digitálnom svete je váš životopis a profil na  sociálnych sieťach to prvé, čo potenciálni zamestnávatelia uvidia. Prvý dojem je dôležitý, aby ste mali úspech. Investícia do profesionálnej profilovej fotky je nevyhnutná,  keďže vám môže pomôcť zvýšiť vaše šance na získanie vysnívanej práce.

Tu je niekoľko dôvodov, prečo by ste nemali šetriť na profesionálnej biznis fotke pri hľadaní zamestnania:

Profesionálny vzhľad

Kvalitná profilová fotka ukazuje, že ste profesionál, ktorý sa stará o svoj imidž. Dáva zamestnávateľom vedieť, že vám na vašej kariére záleží. To je dôležité, pretože firmy hľadajú ľudí, ktorí ich budú reprezentovať.

Dobrý dojem

Vaša profilová fotka je často to prvé, čo váš nový zamestnávateľ uvidí. Na prvom  dojme záleží, a preto je dôležité mať profesionálnu biznis fotku, ktorá vás  reprezentuje. Okrem toho dobrá profilovka ukazuje, že ste sebavedomí a že sa nebojíte ukázať svoju osobnosť.

Vyniknite z davu

Pri hľadaní práce, a tiež na sociálnych sieťach je dôležitá rozpoznateľnosť. V mori životopisov a mediálnych  profilov vám kvalitná biznis fotka pomôže vyniknúť z davu a upútať pozornosť potenciálnych zamestnávateľov. Ak je biznis portrét správne odfotený,  a ak aj máte jasnú predstavu, odlíši  vás od konkurencie. Aktuálna biznis fotka vám tak pomôže, aby si vás ľudia ľahšie zapamätali.

Buduje dôveru

Na dnešnom konkurenčnom trhu práce je dôležitý spôsob, ako sa viete prezentovať ešte pred pohovorom. Tu sa čaro profesionálneho biznis portrétu stáva nepopierateľným.Vytvorenie imidžu, ktorý odráža vašu profesionálnu sebadôveru, si vyžaduje viac ako len technické zručnosti. Ako lifestylový fotograf sa zameriavam na vytváranie uvoľneného prostredia, kde môžete byť autentický a  sami sebou.

Tu je niekoľko tipov na výber kvalitnej profilovej fotky:

  • Vyberte si profesionálneho fotografa.
  • Vyberte si  oblečenie, v ktorom sa cítite sebavedomo a profesionálne.
  • Uistite sa, že máte upravené vlasy,  make-up a oblečenie
  • Usmejte sa a buďte prirodzení.
  • Vyberte si pozadie, ktoré je jednoduché a nerušivé.
  • Odfoťte sa z rôznych uhlov a v rôznych pózach

 

Investícia do kvalitnej profilovej fotky sa vám oplatí. Profesionálna biznis fotka vám pomôže urobiť dobrý dojem na nových zamestnávateľov a zvýšiť vaše šance na získanie vysnívanej práce. Ak zvažujete profesionálnu biznis fotku ale necítite sa fotenie technicky zvládnuť, rada vám s fotením biznis fotky pomôžem. Objednajte si profesionálne biznis fotenie alebo ma kontaktujte.

Kategórie článkov

Najnovšie články

7 spôsobov, ako odfotiť úžasné fotografie pomocou iPhonu

Moderné smartfóny, ako napríklad iPhone, už dávno nie sú iba nástrojmi na telefonovanie a posielanie správ. Ich fotoaparáty sa stali tak výkonnými, že aj bežný užívateľ dokáže s trochou šikovnosti vytvárať profesionálne vyzerajúce fotografie. Ak patríte medzi...

Prečo by ste si mali rezervovať rodinné fotenie počas jesene?

Jeseň, s jej paletou farieb a hrejivým svetlom, je pre mnohých z nás synonymom pokoja a rodinnej pohody. Po hektickom lete, kedy sa život zdá byť v neustálom pohybe, prináša jeseň vytúžený rytmus a rutinu. Vôňa jablkových koláčov, očakávanie blížiacich sa sviatkov a...

Urban štýl v rodinnej fotografii

Milí klienti, Hľadáte spôsob, ako oživiť vaše rodinné spomienky a chcete vytvoriť  originálne rodinné fotografie? Čo by ste povedali na urban štýl? Mestské prostredie ponúka jedinečnú dynamiku a energiu. Tehlové múry, graffiti, industriálne prvky či rušné ulice...

6 dôvodov prečo si rezervovať detské fotenie počas leta

Milí moji klienti, Leto je tu v plnom prúde a prináša so sebou žiarivé farby, dlhé slnečné dni a neobmedzené možnosti na zachytenie nadčasových spomienok vašich detí. Toto ročné obdobie je ideálnym časom na naplánovanie fotografovania detí, čo je jedinečná...

Súvisiace články